Bezpieczeństwo żywienia, poziom 2 (HACCP)


Czas trwania: 1 dzień

Cena: Równowartość 120 Euro



Wymogi:
- dokument toższamości
Program kursu zgodny z:
 
MLC 2006 food and catering (standard A3.2 and guideline B3.2)


Zapisz się




Zadzwoń

(58) 621 75 41 lub (58) 661 26 55

Napisz

szkola@morska.edu.pl



Strona korzysta z plików cookies w celu zapewnienia realizacji usług. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce...

W związku ze zmianą przepisów od 1 stycznia 2020 r. chęć wystawienia faktury na firmę należy sygnalizować przed dokonaniem płatności.

Uwaga: nie będzie możliwości zmiany płatnika!

Zamknij